Categorieën
Webdesign

Website De Géskieker

Een boerderij op Kinnum, Terschelling bedacht dat hun uitzicht, dat zij zo vanzelfsprekend vonden, een stuk minder vanzelfsprekend was dan zij dachten. Jaarlijks komen er namelijk duizenden toeristen naar Terschelling om van dit uitzicht te genieten. En dus bedacht de boerin, hier kan ik iets mee doen. Zodoende werd er naast de boerderij een camping geopend, op die manier zouden mensen kunnen kamperen bij de boer en wanneer zij dan wakker werden en hun tent uitstapten konden zij genieten van dat prachtige uitzicht over de polder en de dijk van Terschelling. Om deze mensen naar de camping te krijgen is een website gecreëerd. Op deze website moest het verhaal van de boerderij en de camping staan met de mogelijkheid om gelijk een verblijf te boeken. De ontstane website heeft dit alles en geeft al gelijk het gevoel alsof je als bezoeker in het weiland van de Géskieker staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *