On- en offline werk Familiepark Terpstra

De eigenaars van Familiepark Terpstra hebben kort voor de aanvang van dit project het vakantiepark van de ouders van meneer Terpstra overgenomen. De vorige eigenaars deden over het algemeen weinig aan marketing of vormgeving. De gasten wisten hen te vinden en kwamen wel.

De nieuwe eigenaars hebben besloten met de tijd mee te gaan en vroegen mij verschillende on- en offline media vorm te geven in en om het park. Als eerst moest er een nieuwe website komen, zodat mensen het park en informatie hierover online konden vinden.

Hiernaast heb ik een nieuwe plattegrond gemaakt voor bezoekers van het park en verschillende andere borden en vlaggen voor op het park. Ook zijn er stickers en visitekaartjes gemaakt, om mee te geven aan de gasten.

Bekijk hier de website en hieronder de nieuwe plattegrond die op verschillende plaatsen op het park te vinden is.

Bekijk hier de website!