Anouk de Vries is op een zeker moment begonnen met het verkopen van armbandjes die dienen als herinnering aan het eiland Terschelling. In het begin van haar onderneming heb ik al eens een website voor haar gemaakt en hier was ze al ontzettend blij mee.

Onderhand is haar onderneming gegroeid en hiermee was het tijd voor een website die met de vernieuwingen en groei van het bedrijf mee gaat. Zodoende zijn we samen om tafel te gaan om te bespreken wat de website moet uitstralen, wat er te zien en te lezen moet zijn en wat de bezoeker er allemaal moet kunnen.

De basis is hetzelfde gebleven als bij de eerste website. Het eiland in een roze wolk. Zodoende zijn we met dit idee verder gegaan en door verschillende nieuwe foto’s, teksten en functies is er een nieuwe moderne website ontstaan waarmee Island Memory weer richting de toekomst kan.

Bekijk hier de website!