Parades in Lissabon

In Lissabon kreeg ik de opdracht de parades te gaan fotograferen op 25 april. Op deze dag wordt er een soort bevrijdingsdag gevierd, terwijl er ook veel (vredig) geprotesteerd wordt. Een interessant evenement en een die goede foto’s oplevert.

 

Figaros in Lissabon

In Lissabon kreeg ik de opdracht een beroep uit de stad uit te lichten in een fotoreportage. Ik koos de kappers van Figaros. Bij deze kapper werken de nummer 2 en 4 van de top 10 beste barbiers van de wereld. Ze werken samen met sterren als David Beckham en doen nog steeds waar ze mee begonnen zijn, het knippen van klassieke kapsels bij mannen. 

Inkorporation Leeuwarden

Toen een vriend van mij een tattoo liet zetten waren een paar klasgenoten en ik net bezig met een fotografie-opdracht voor school. Dit leek ons een mooie mogelijkheid om een paar mooie foto’s te maken van het tatoeëren en de setting hier omheen. 

Jamaica

Toen ik met mijn familie op vakantie was naar Jamaica kreeg ik de ideale mogelijkheid om een paar hele mooie plaatjes te schieten. Ik heb me vooral gefocust op de inwoners van het eiland en hun doen en laten om al het toerisme heen, om zo een beetje een beeld te krijgen van het leven van de Jamaicaan zoals hij echt is in plaats van het reggae/rastafari stereotype. 

Copyright Johan Cupido 2019

Spoorstraat 146F
8933 CG Leeuwarden
+31 0613614645 – info@johancupido.nl

BTW-nummer: 1234567890

KVK-nummer: 1234567890