Menukaart Heeren van der Schelling

Voor het restaurant de Heeren van der Schelling op Terschelling heb ik een menu gemaakt voor om op het terras te gebruiken. Toen het seizoen veranderde en de klant een nieuw menu wilde dat qua inhoud afweek van de vorige, is besloten twee aparte kaarten te maken, een drank- en een lunchkaart. De drankkaart wordt tegenwoordig ook binnen in het restaurant gebruikt,

Clubblad AVV Terschelling

Sinds ik een jaar of 5 รก 6 was speelde ik al voetbal bij AVV op Terschelling. Toen de club vond dat het clubblad nodig aan vernieuwing toe was heb ik aangeboden de vormgeving te gaan doen. Onderhand is het blad al meerdere keren uitgekomen en zijn mensen enthousiaster met het insturen van tekst en fotografie, waardoor het blad steeds meer waarde krijgt voor de club.

Logo en drukwerk Hearlik Sliepe

Voor de linnenverhuur Hearlik Sliepe heb ik naast een website ook verschillende vormen drukwerk gemaakt. De eerste opdracht bestond alleen uit een logo zoals dat hiernaast ook op de flyer te zien is. Hierna heb ik deze flyer, een reclamebord, een reclamescherm en een visitekaartje vormgegeven. Mocht u dit alles willen zien, neem dan contact op!

Logo Lobelia

Als een van de eerste opdrachten kreeg ik de vraag of ik een logo wilde maken voor een bloemenzaak in Midsland op Terschelling. In dit logo moesten de naam, de bloem en de plaats terugkomen. De klant wilde graag de naam in een serif fond hebben en zodoende. Om de bloem goed scherp te krijgen heb ik een tijdje geworsteld met verschillende vormen en kleuren, en dit is het resultaat!

Logo Praktijk Heldere Blik

Heldere Blik van Renata de Haan is een praktijk die huiswerkbegeleiding aanbiedt aan de jongeren op Terschelling. Aan mij werd gevraagd de eerste visuele uitingen, als een logo en een website, vorm te geven. Behalve de kleur groen waren er weinig tot geen voorbedachte stijlkeuzes, dus kon ik vrij aan de gang gaan. Op een zeker moment bedacht ik een uil, die staat voor wijsheid en kennis, te gebruiken in het logo. Door deze op een kinderlijke manier vorm te geven moet deze aansluiten op de jongere doelgroep. Door deze ook nog eens een vierkante academische pet te geven, moet het duidelijker worden waar de praktijk om draait. Zodoende kwam ik bij het volgende logo voor Praktijk Heldere Blik.

Copyright Johan Cupido 2019

Spoorstraat 146F
8933 CG Leeuwarden
+31 0613614645 – info@johancupido.nl

BTW-nummer: 1234567890

KVK-nummer: 1234567890