Web Analytics

content

content

 

Mijn naam is Johan Cupido.
Ik geef vorm aan media en bedenk campagnes.
Benieuwd naar mijn portfolio?
Scroll naar beneden!
Wil u dat ik uw media vorm geef
of voor uw bedrijf een campagne verzin?
Neem contact op!
PARKER - THE LAST LETTER
Toen ik een half jaar in Lissabon studeerde volgde ik de les ‘Photography and Advertising’. Hier kregen wij de opdracht een brandvideo over een pen te maken.

Mijn partner en ik kochten een pen, een Parker, en besloten mensen met deze pen hun laatste brief te laten schrijven voor de camera. Hierna vroegen we hen iets te vertellen over voor wie ze de brief hadden geschreven en wat er zo ongeveer in stond. Dit zorgde voor hele emotionele verhalen en dus een indrukwekkende video.

Benieuwd naar de video? Bekijk hem hieronder.


HUMANITAS: WIJ ZIJN ER
Voor mijn afstuderen aan communication & multimedia design aan de NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden ben ik bezig geweest met een naamsbekendheidscampagne voor Humanitas Leeuwarden. 

Het concept ‘Wij zijn er’ moet laten zien wie Humanitas Leeuwarden is, wat het doet en dat de vrijwilligers overal in Leeuwarden actief zijn. Om dit te realiseren is er een landingspagina gemaakt waar verschillende soorten content worden gedeeld. Deze content richt zich op de verhalen van de vrijwilligers, uitleg hoe mensen andere kunnen helpen en de behulpzaamheid van mensen uit Leeuwarden. 

Bekijk hier de website, vanaf de website kunt u rechtboven de Facebook- en Instagrampagina bekijken.


Video afspelen

AMSTERDAM ISLAND
De organisatie Waterbouw had in 2018 het doel meer studenten te vergaren voor waterbouw-gerelateerde studies. Mij en mijn projectgroep werd gevraagd een concept te bedenken dat hiervoor moest zorgen.

Ik bedacht Amsterdam Island. Een verhaal over de totstandkoming van een eiland vlak bij Amsterdam dat gericht was op het verlichten van de druk door toerisme op onze hoofdstad.

Ik verhalende wijze moest de student meegenomen worden in alle facetten die komen kijken bij het creëren van een heel nieuw eiland zoals dit bij de palm-eilanden in Dubai gebeurd.

Helaas bleef dit concept in de conceptuele fase steken en zijn er dus alleen een beschrijving en een aantal conceptvisuals gecreëerd.


WEBSITE DE GESKIEKER
De Geskieker is een boerderij op Terschelling waar toeristen sinds een aantal jaar ook terecht kunnen om te ‘logeren bij de boerin’. Een veldje naast de boerderij is ingericht met een aantal tenten waar toeristen kunnen overnachten om ’s ochtends midden in het boerenleven en met uitzicht over de prachtige polder en zeedijk wakker te worden. Voor deze camping was een website nodig vanaf waar de bezoekers iets konden leren over de boerderij en hun bezoek konden reserveren op de camping. Zodoende heb ik een website gemaakt waarop het gevoel van de camping al direct overslaat op de bezoeker, zodat deze bij het reserveren al een vleugje van het boerenleven meemaakt.

FOTOGRAFIE FIGAROS
Tijdens mijn verblijf in Lissabon en studie aan IADE volgde ik ook de les Photojournalism. Hier kregen wij de opdracht om een fotorapportage  te maken over een bepaald beroep in Lissabon dat ons aansprak. Even hiervoor ontdekte ik de barbiers van Lissabon die werkten bij Figaros. Eigenaar Fabio Marques, ook wel ‘Sick Barber’ staat op nummer 2 van de wereldranglijst van beste barbiers en zijn salon straalt dit uit. Dus nam ik mijn camera en ben ik een paar uur foto’s gaan maken bij Figaros. 

Leuk detail: de eerste tattoo-artiest in Lissabon kwam ook even langs om geknipt te worden door de eigenaar van de salon.

Vorige
Volgende
VORMGEVING CLUBBLAD AVV
Vanaf mijn 5e tot ik ging studeren heb ik altijd bij AVV Terschelling gevoetbald. Toen er op de club werd besloten dat het clubblad aan vernieuwing toe was heb ik aangeboden het blad in de toekomst vorm te gaan geven. Onderhand zijn we al verschillende versies verder en doe ik nog steeds met veel plezier de vormgeving van het clubblad. 

 

Neem contact op!

 

Https://verrijdbareheftafel.nl/

Link toevoegen

Link toevoegen