De Gèskieker

Een bezoekboederij op Terschelling had een verouderde website en vroeg mij een nieuwe te maken. Hierin heb ik getracht het verhaal te vertellen van de eigenaren en boerderij zelf. In het design zelf heb ik elementen van gras, op z’n Terschellings gès, verwerkt. Dit is onderanderen te zien in de strook gras die constant onderaan de pagina te vinden is.

Familiepark Terpstra

Dit familiepark op Terpstra is een aantal jaar geleden overgenomen door familie van de vorige eigenaar. Behalve het park zelf onder handen te nemen wilden de eigenaars ook hun online en offline media aanpakken. Om deze reden werd mij gevraagd een website en verschillende borden voor op de camping te maken. 

 

Momenteel loopt deze opdracht nog, dus de website is helaas nog niet te bezoeken.

Cor en Dirkje

Een klant heeft een huisje op Terschelling genaamd Cor en Dirkje, Om de gasten een mooi beeld te geven van het huisje en de omgeving wilde zij een site hebben die hieraan bijdraagt. Ook moest de bezoeker van de site verschillende soorten informatie kunnen vinden en vervolgens het huisje kunnen boeken. Dit alles in vormen en kleuren die horen bij het eiland Terschelling.

Hearlik Sliepe

Voor heb Hearlik Sliepe heb ik al meerdere verschillende producten gemaakt en de website was daar een van. Hearlik sliepe is een linnenverhuur op Terschelling en al in het logo bedacht ik de zonsondergang boven het water te gebruiken als inspiratie voor de stijl van het bedrijf. Dit heb ik ook doorgetrokken in het webdesign zoals hiernaast te zien.

Island Memory

Een klant op Terschelling verkocht al een tijdje zelfgemaakte arm- en enkelbandjes en wilde deze verspreiden onder een wijder publiek. Hiervoor wilde zij een website gebruiken die qua stijl en vormgeving paste bij de uitstraling van het logo en de bandjes zelf. Op de website zijn onderanderen foto’s van de bandjes, verkooppunten en informatie te vinden.

 

Momenteel ben ik bezig met een re-design van de website waarin ook een webshop wordt verwerkt 

Heldere Blik

Heldere Blik is een organisatie die zich richt op het geven van huiswerkbegeleiding aan jongeren op Terschelling. Om meer informatie te geven over wat de organisatie doet, wie hier achter zit en hoe ouders en leerlingen zich kunnen inschrijven werd mij gevraagd voor de organisatie een website te maken. Hierop moest het eerder gemaakte logo ook te zien zijn. Door het logo en de website heeft Heldere Blik nu een mooie online aanwezigheid die ervoor zorgt dat veel leerlingen gemakkelijker en gemotiveerder met hun huiswerk aan de slag kunnen!

Copyright Johan Cupido 2019

Spoorstraat 146F
8933 CG Leeuwarden
+31 0613614645 – info@johancupido.nl

BTW-nummer: 1234567890

KVK-nummer: 1234567890